Euroflora logo

50 години Euroflora

От 1980 г.| синоним на надеждност и гаранция за доставка на цветя и растения до дома.

През 2003 г.| Вече и онлайн,  давайки възможността на всички местни флористи да предложат услуги за продажба и доставка до дома на цветя и растения на интернет потребителите. 

Всеки ден| правим мониторинг и контролираме качеството на доставките на всички флористи. Благодарение на Вашата обратна връзка и на нашите постоянни проверки правим всеки ден платформата на Euroflora още по-сигурна и надеждна, за да бъдем сигурни, че всеки път Ви предлагаме уникално и вълнуващо преживяване.


История за любовта и страстта

Същата страст като в миналото... когато емоциите на клиентите и цветарите достигаха до другия край на света чрез техните гласове.

Когато сме внимавали, но сме се притеснявали, че сме пропуснали някоя подробност или сме изписали грешно посланието.

Екипна работа на преден план... когато всички предлагахме правилния текст и букет на живо на тези, които не бяха много романтични.

Капки технология... когато бяхме по-бързи, но най – доброто тепърва предстоеше.

 


Euroflora проверява ежедневно качеството на всяка доставка. Благодарение на Вашата обратна връзка и честите ни проверки можем да гарантираме най-доброто качество на услугите и грижата.

Защитава Ви в случай на проблеми с доставката чрез Програмата за защита на купувача»

Благодарение на Вашата обратна връзка и на нашите лични и постоянни проверки на място сме сигурни, че можем да гарантираме най-високо качество на услугите и внимание към всеки детайл.

Какво чакате? Направете своя подарък уникален, изберете професионалистите в доставките на цветя.

 Ти си флорист? Присъедини се към мрежата на Euroflora

Регистрирай се и се  присъедини сега лесно и бързо, открийте многото безплатни услуги, посветени на цветарите, и надеждността на силна и непрекъснато развиваща се група.

Можеш да отвориш Euroflora магазин във твоя град чрез цялостна и ефективна програма за франчайзинг.

*Лицензите за текущата година са достъпни само на определени места, освен ако съществуващите лицензи не са отменени или временно спрени.
Текущо съотношение на издаване на лицензи: 1/20,000 l.p.a.

Кои сме ние - Euroflora - Доставка на цветя до дома от 1980 г.