Mondo fiorito доставка на цветя в Villasimius

Елегантни композиции от Големи Червени Рози

33 Налични са композиции от червени рози. Ние правим всички композиции непосредствено преди доставката с пресни рози от първия избор. Доставяме до дома Ви в Villasimius в рамките на няколко часа.

Изразете чувствата си към любимия човек с цветна композиция от червени рози.

Изберете най-подходящия за Вас букет от нашия онлайн каталог, купете лесно и сигурно, за 5 минути можете да завършите поръчката си и да изпратите избрания от Вас букет рози директно до дома.

Ние доставяме букети  от първи избор Червени рози в целия град Villasimius и в околните райони в рамките на 2 часа. Доставката винаги е включена в цената.

Искате ли да спечелите сърцето ѝ? Червените рози винаги са били символ на любовта и страстта, това е идеалният начин да й покажете, че сте романтичен, чувствителен и страстен.

На Свети Валентин не забравяйте да изненадате любимата си или най-добрата си приятелка, дори да сте далеч, накарайте я да почувства, че сте близки. Подаряването на рози по този повод е романтичен жест, който стига право до сърцето.

Червените рози за Деня на жената са най-очакваният и специален подарък.

Подаряването на червени рози на Деня на майката в комбинация с други цветя е символ на благодарност и дълбока обич.

Ако поводът е годишнина, изпращането на червени рози винаги е добър избор, направете този ден специален, можете да изпратите своята цветна мисъл дори за няколко часа, където и да се намирате.

Дори за рожден ден изпращането на червени рози е символ на привързаност и любов, а за вашите приятели и любовта ви получаването на рози винаги е уникален и незабравим жест.

Във всеки случай, на всеки ден, по всяко време, винаги е чудесен жест да подарите рози, за да изненадате любовта си, като разчитате на професионална доставка до дома.

Mondo fiorito  доставя букети само от червени рози или смесени цветя на всякакви цени, евтини или луксозни. Ще намерите любимата си аранжировка от червени рози, която да отговаря на бюджета ви. Нашите червени рози са първокласни, винаги свежи и опаковани непосредствено преди доставка до дома Ви.

Какво чакате? Купувайте лесно за няколко минути от нашия онлайн магазин за цветя и плащайте с кредитна карта или чрез PayPal при сигурни връзки.

Значение на червени рози

Подаряването на червени рози винаги е било символ на страстна и романтична любов. Най-красивата и очарователна декларация за завладяване на една жена е подаряването на букет рози.
Очевидно е, че трябва да сте внимателни при избора, трябва да сте много внимателни с езика на цветята: вярно е, че червените рози символизират любовта, но зад техния брой в букета се крие друго значение. 
Като общо правило розите винаги трябва да са нечетен брой.

Съществуват обаче специални случаи, в които числото има различно значение:

  • ако подариш само една роза, това означава, че си влюбен от пръв поглед, удар от мълния
  • букет от девет червени рози казва на получателя, че любовната история ще продължи цял живот.
  • ако се подаряват десет червени рози, мъжът казва на своята дама: "Ти си идеалната жена за мен".
  • единадесет червени рози показват, че другият се смята за най-ценния актив
  • дванадесет разказват за страха от изоставяне и надеждата, че това няма да се случи
  • тринадесет червени рози са знак за страст, която трябва да бъде скрита
  • с петнадесет червени рози мъж иска да му бъде простено за някаква грешка, която е допуснал
  • с двадесет и едно иска да обяви искреността си
  • тридесет и три е знак за дълбока любов
  • сто червени рози е истинско признание за пълно подчинение на любимия.
  • И накрая, броят на розите може просто да бъде свързан с броя на годините на годишнина, рожден ден, повод или просто с дните, месеците и годините, в които се е родила любовта.

Червени Рози в Villasimius - Доставка до дома за 2 часа