Blumen und Sonnenblumen доставка на цветя в Kappel

Цветя, венци и траурни възглавници 24-часа

27 Изработваме елегантни венци и възглавници за няколко часа с рози и дребни цветя. Ние доставяме в целия град Kappel дори за 2 часа, до Вашия дом, църква или гробище. Денонощно обслужване 24 часа, неделя и празници

Смъртта на близък човек винаги е причина за голяма тъга. В такива моменти роднините на починалия се нуждаят още повече от Вашето присъствие. Изкажете съчувствие и съболезнования на близките си, независимо дали става въпрос за член на семейството, починал колега или починал приятел. Ако се намирате далеч и нямате възможност да пътувате до града, нашето домашно обслужване и опит са на ваше разположение.

С нашия магазин за цветя, можете да изпратите до дома за няколко минути, онлайн, дори и за 2 часа, цветя  за траур и погребения в целия град  Kappel и в околните райони. Повечето от  погребални аранжировки 27 composizioni  са налични от 58 €. Всички аранжировки ще бъдат придружени от написано от Вас послание, а за погребалните възглавници и венци е възможно да се направи лента с вашите имена или имената на семейството Ви.

В този онлайн каталог ще намерите траурни и погребални венци, изработени с най-голямо внимание и умения. Видът им е разнообразен - от погребални венци с рози до просто изработени от смесени цветя според нуждите ви.

Предлага се и широка гама от траурни и погребални възглавници на достъпни за всички цени - от най-евтините до най-луксозните модели. Доставката до дома винаги е включена в цената.

Имаме също така много погребални букети, направени с свежи, избрани цветя преди доставката.

Нашият онлайн магазин за цветя в Kappel  предлага уникална, бърза и професионална погребална услуга.

Благодарим Ви, че избрахте нашата услуга.

Флорист Blumen und Sonnenblumen

 

 

Венци и погребални възглавници в Kappel - Доставка в 2 часа