Blumen und Sonnenblumen доставка на цветя в Kappel

Специален рожден ден: цветя, растения, торти и подаръци

48 Налични композиции. За специална изненада комбинирайте торти и подаръци с оригинални букети цветя и растения. Доставяме в целия град Kappel за няколко часа.

Поздравления за рожден ден? Подарете цветя в комбинация с вкусни пресни торти.

Това се случва само веднъж годишно. Това е уникален, специален, личен ден. Това е рожден ден и всеки има свой собствен. На този прекрасен ден хората празнуват годишнината от своето раждане; приятели, роднини, гаджета и приятели си разменят пожелания и подаръци и много често празнуват с торта, покрита с известните свещички, които трябва да бъдат духнати, но не и преди да си пожелаят поне едно желание! Някои хора го празнуват по скромен начин, защото смятат, че това е просто още един ден. Някои пък обичат да го празнуват шумно, защото смятат, че това е важен ден.

Ако не сте в  Kappel ако сте далеч или ако просто искате да направите голяма изненада, нашият онлайн магазин за цветя в  Kappel предлага бърза и професионална услуга за доставка до дома на цветя за рождени дни и свежи торти.

Чрез нашия магазин за цветя можете да изпратите оригинални букети за рожден ден до дома само за няколко минути навсякъде в  Kappel и околните райони. В този онлайн каталог ще намерите 48 composizioni на избрани букети за рожден ден, които се предлагат от 57 €.. Всички букети ще бъдат опаковани преди доставката по изискан начин и с внимание, със специални хартии, качествени панделки и мрежи и украсени с аксесоари според случая. Накрая букетът ще бъде придружен от картичка с Вашето послание, която ще предаде пожеланието Ви по възможно най-елегантния и професионален начин.

Налични са също така изискани и елегантни композиции от смесени цветя, Много оферти, налични всеки ден в нашия магазин с отстъпки от 5% до 20% в зависимост от вида на цветята и сезона. При нас разходите за доставка винаги са включени в цената.

Поръчката също е лесна - само за няколко минути можете да направите поръчката си бързо и лесно, онлайн, от уюта на дома си, като платите сигурно с кредитната си карта или предплатена карта чрез сигурни връзки или с PayPal.

Благодарим Ви, че избрахте нашата услуга и че сте пратеник на чувствата си.

Цветя за рожден ден в Kappel - Доставка за 2 часа