Blumen und Sonnenblumen доставка на цветя в Kappel

Декоративни и сезонни растения

10 Налични видове растения: Орхидеи, Хортензии, Гузмания, Азалии, Бонсаи и много други. Идеални за украса на дома, офиса или магазина. Доставяме в Kappel  в рамките на няколко часа.

Подаряването на растение е благороден жест, има много поводи, в които този избор е показан и добре приет: откривания, рождени дни, годишнини, сватби, Ден на благодарността, дипломиране, раждане или просто за да изразите своята близост, своята мисъл към любим човек.

Ако не се намирате в  Kappel,  ако сте далеч или просто искате да направите изненада, нашият онлайн магазин предлага бърза и професионална услуга за доставка по домовете на растения по избор.

Чрез нашия магазин за цветя можете да изпратите до дома си за няколко минути, онлайн, дори и за 2 часа, Вътрешни растения в целия град Kappel  и в околните райони. В онлайн каталога ще намерите над  10 на растения, които се предлагат на цена от  63 €. Преди доставката растенията ще бъдат опаковани по изискан начин и с внимание. Растението се придружава от картичка с послание, което прави Вашата мисъл възможно най-елегантна и професионална.

Предлагат се и елегантни и стилни кошници със смесени сезонни растения, които правят изненадата още по-специална. Всеки ден се предлагат много оферти с отстъпки от 5 до 20 % в зависимост от вида на растението и сезона, включително услуги по домовете.

Поръчката също е лесна, само за няколко минути можете да направите своята поръчка, просто и бързо, онлайн, от уюта на Вашия дом, можете да платите сигурно с Вашата кредитна карта, предплатена карта и paypal.

Благодарим Ви, че избрахте нашата услуга, за нас е чест да бъдем пратеници на Вашите чувства.

 

 

Изпращане на растения до Kappel - Незабавна доставка в рамките на 2 часа