Blumen und Sonnenblumen доставка на цветя в Kappel

Кошници за цветя и растения

23 Композиции от цветя Кошници, растения и рози, налични Произведени от свежи цветя по избор. Доставяме до дома Ви в цялата област на Kappel.

Изпращането на кошница с цветя е впечатляващ подарък и има много поводи, в които този романтичен жест е подходящ: откривания, рождени дни, годишнини, сватби, благодарности, дипломиране, раждания или просто за да изразите своята близост, своите мисли към любим човек.

Ако не сте в Kappel, ако сте далеч или ако просто искате да направите изненада, нашият онлайн магазин за цветя  в  Kappel предлага първокласна, бърза и професионална услуга за доставка до дома.

Чрез нашия магазин за цветя можете да имате красиви композиции в  кошница, доставени до Вашата врата само за няколко минути, онлайн, само за 2 часа, в целия град  Kappel и околните райони. В този онлайн каталог ще намерите над 23 композиции, които се предлагат на цена от 83 €. Всички кошници ще бъдат опаковани преди доставката по изискан начин и с внимание, със специални хартии, качествени панделки и мрежи, украсени с аксесоари в зависимост от повода, а накрая картичка с Вашето послание ще придружава кошницата и ще поднесе Вашата мисъл по възможно най-елегантния и професионален начин.

Предлагат се също така изискани и елегантни смесени кошници с цветя със сезонни цветя, рози, лилии, гербери, лалета, за да бъде жестът Ви още по-уникален. Изберете от многото ежедневни оферти в нашия магазин с отстъпки от 5 до 20 % в зависимост от вида на цветята и сезона. При нас разходите за доставка винаги са включени в цената.

Поръчката също е лесна - само за няколко минути можете да направите поръчката си бързо и лесно, онлайн, от уюта на дома си, като платите сигурно с кредитната си или предплатена карта чрез криптирани връзки или с PayPal.

Благодарим Ви, че избрахте нашата услуга, за нас е чест да бъдем пратеници на Вашите чувства.

 

Флорист: Blumen und Sonnenblumen

Цветни кошници в Kappel - Бърза доставка за 2 часа