Beatrix Rosen доставка на цветя до Irlbach

Как да поръчаш

С Beatrix Rosen можете да изпратите цветя и растения до Irlbach само за няколко часа.

Отидете в каталога с цветя и поръчайте онлайн »


СТЪПКА 1: Дата на доставка, час, съобщение.

В тази фаза е възможно да се избере датата на доставка и времевия интервал, освен това е възможно да се добави писмено съобщение, което да се прикачи към букета цветя; ако нямате идеи, има много съобщения, които вече са налични за всеки случай, за да бъдат използвани директно или да бъдат променени според Вашите нужди.

Също така е възможно да добавите подарък, комбиниран с букет, за да направите Вашия жест по-изненадващ и уникален. Много подаръци: бижута, модни аксесоари, книги, плюшени играчки, персонализирани подаръци и много други.


СТЪПКА 2: Въведете вашите данни и данните на получателя. Изберете метод на плащане между кредитна карта, предплатена карта или paypal.

По този начин е възможно да се избере дали да се осъществи контакт с получателя преди доставката, но тази възможност в редки случаи може да не бъде спазена, когато е необходимо на всяка цена да се свържем с получателя за извършване на доставката.

Полето за "бележки" е достъпно за допълнителна информация относно доставката или за конкретни искания от Ваша страна. Специалните заявки, написани в бележките, със сигурност ще бъдат оценени от нас, но не могат да бъдат обвързващи.


СТЪПКА 3: Обобщение на поръчката и потвърждение на плащането.

Накрая изберете начина на плащане и въведете сигурно данните на картата си или използвайте профила си в Paypal.

При завършено плащане ще получите имейл за потвърждение с обобщение на вашата поръчка, разписката за плащане и връзката за онлайн проследяване, за да проследите състоянието й. Със SMS ще Ви уведомим след доставката.


Разходите за доставка са включени, ако изберете "същия ден", а ако желаете други времеви интервали, например сутрин или следобед, са налични и други опции за доставка.

Ако сте си спомнили за събитие в последния момент, предлагаме услугата "Бърза доставка за 2 часа" на територията на Irlbach, като изберете опцията "Спешна доставка", удобна е и доставката в определен час "Необходима доставка", а за извънредни събития можете да изберете "Доставка извън работно време". Доставяме до дома Ви извън обичайното работно време на магазина, дори през нощта или рано сутринта.

Поверителността е основна политика за нас, ние сме стриктни и внимателни към вашата анонимност, като не подписвате картата, ние ще доставим цветния подарък по напълно анонимен начин.

Освен това сигурността на данните ви винаги е гарантирана, в целия уебсайт, както се вижда от иконата "катинарче" в горния ляв ъгъл на браузъра ви, която показва, че цялото ви сърфиране е безопасно, тъй като е криптирано с протокол TLS.

Някои трикове относно "специални доставки":

Възможно е да изпратите цветя не само в частни домове, но и в църкви, хотели, туристически селища, хотели, къмпинги, обществени офиси, болници, морги, летища, пристанища, круизни кораби и старчески домове в :citta` и съседни райони.

За да се приемат „специални“ поръчки за цветя в допълнение към нормалните данни за контакт, се изисква:

Опитайте нашата услуга сега, купете си аранжировка на цветя онлайн, изберете от днешните оферти и поръчайте сега за няколко минути.

Beatrix Rosen - Как да поръчаш